Mikä?

Junnuvaskooli

mikä junnuvaskooli?

Junnuvaskoolin tarina lähtee -90 luvun puolivälin paikkeilta liikkeelle, tällöin turnaus pelattiin Arktikum-volley nimellä ja taisi turnauksella olla muitakin nimiä niinä vuosina kuin se järjestettiin.

Vuonna 2016 Woman Volley ja Napapiirin palloketut alkoivat keskustelemaan juniorijoukkueille tarjottavasta turnauksesta täällä pohjoisessa, Rovaniemellä. Ajatuksen pohjaksi otettiin seurojen kokemus turnausten järjestämisestä ja nimen osalta lähdettiin pohjaamaan Kultavaskooliin, joka on tunnettu aikuisille järjestettävä turnaus. Näin siis syntyi ensimmäinen Junnuvaskooli turnaus loppiaiseksi 2017. Joukkueita tuohon ensimmäiseen turnaukseen saatiin 40kpl ja iloisia liikkuvia junioreita yli 300kpl pelaamaan Rovaniemelle revontulten alle.

Vuoden 2018 osalta joukkueita on ilmoittautunut 53kpl, joten turnaus on sekä kasvamassa, että vakiinnuttamassa asemaansa lasten liikuttamisessa pohjoisen alueella. Junnuvaskoolin tarina tulee saamaan aivan varmasti vielä jatkoa tulevina vuosina.Vuoden 2020 Junnuvaskoolista eteenpäin turnaus on yhteistyössä Woman Volleyn, Napapiirin Pallokettujen ja Santasport Lapin Urheiluopiston kesken. Tiivis yhteistyö on mahdollistanut toiminnan keskittämisen Ounasvaaralle. Vuoden 2020 osalta joukkeita ilmoittautui mukaan historialliset 58 kpl, joten kasvua tapahtumalle on tapahtunut! Toivottavasti jatkossakin saamme lisää iloisia pelaajia mukaan turnaukseemme!